Leer alles over doe-het-zelf

Ann Lannoo Couture - Lendelede - Doe-het-zelfDoe-het-zelf in Lendelede net als Ann Lannoo! Al vanaf haar 16de maakt Ann haar eigen kleding, zodat ze inmiddels zodanig veel ervaring heeft dat ze die weer over kan brengen op anderen. Graag biedt ze dan ook hulp aan doe-het-zelvers als het gaat om het uittekenen van de patronen op de stof, of het uitknippen ervan.

Ook verwerken en maat nemen

Maar ook bij het verwerken van de kleding zitten nog wat addertjes onder het gras waar Ann u graag bij helpt. Of maat nemen? Ook daarin is Ann een expert.

Cursussen

Al deze vaardigheden zijn uiteraard ook aan te leren. Daarom geeft Ann Lannoo Couture in Lendelede u graag een individuele cursus, zodat u daarna helemaal zelfstandig aan de slag kunt om kleding te maken voor uzelf, of voor uw familie. Daarbij biedt Ann alle onderdelen en gebruiksmaterialen die nodig zijn voor de cursus. Kijk op de nieuwspagina voor meer informatie.

Neem voor hulp bij het doe-het-zelven contact op met Couture Ann Lannoo in Lendelede via de contactpagina. En neem gerust een kijkje in de fotoalbums onderaan de pagina's.

Back to Top